Hogyan működik?

A Cukifaktornál professzionális portréképeket készítünk családodról, vagy házikedvencedről készült fotóid alapján. Az így elkészült portré segítségével modern, letisztult termékeket hozunk létre. Ehhez nincs szükségünk másra, mint egy általad kedvelt, nagyobb felbontású fényképre, amit rendeléskor könnyedén fel tudsz tölteni a telefonodról vagy számítógépedről. A megrendelést követően mi minden szükséges munkálatot elvégzünk, hogy egy ízléses ajándékkal lephesd meg magad vagy szeretteidet.

Founder image

1. LÉPÉS

Válassz egy terméket

Számos nyomtatási lehetőség közül választhatsz, hogy kedvenc fotódból valami gyönyörűt alkothassunk. A "termékek" menüpont alatt tudod kiválasztani, hogy milyen alaptermékre szeretnéd kéni a nyomtatást. 

TERMÉKEK
Founder image

2. LÉPÉS

Tölts fel egy fényképet

Ha jól gondoljuk, akkor a telefonod / számítógéped tele van jobbnál jobb fotókkal, amikből biztosan van olyan, amit szívesen látnál kinyomtatott fekete-fehér portréként. A kiválasztott nagyfelbontású fényképet a termékoldalon kell majd feltölteni, a kosárba helyezés előtt. Ezt követően le tudod adni a megrendelést. Ne aggódj, a folyamat nagyon egyszerű és egyértelmű.

HOGYAN VÁLASSZUNK FOTÓT?
Founder image

3. LÉPÉS

Legyártjuk a rendelésed

Megrendelést követően gondosan elkészítjük a feltöltött képből a portrét, majd nagy felbontásban rányomtatjuk az általad választott termékre. Ezután becsomagoljuk és futárszolgálattal eljuttatjuk hozzád.

GYÁRTÁSI FOLYAMATUNK
Founder image

4. LÉPÉS

Bontsd ki a csomagod

Amikor elkészültünk a gyártással, gondosan becsomagoljuk a megrendelt termékeket és átadjuk a futárszolgálatnak. Csomagodat a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül át is veheted, de közben minden lépésről e-mailben értesítünk.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Korábbi munkáink 

Founder image

Nézd át milyen portrékat készítettünk már a Cukifaktor vásárlóinak!

MEGNÉZEM A PÉLDÁKAT
Founder image

Rendeld meg

Keresd meg a kedvenced az alaptermékek közül és kezdd és add le a megrendelést!

MEGNÉZEM A TERMÉKEKET