Hogyan válasszunk fotót?

A legtöbb fényképpel tudunk dolgozni, de minél jobb alapot kapunk, annál szebb portrét tudunk készéíteni. Az alábbiakban szeretnénk néhány tippet adni, hogy a lehető legszebb terméket készíthessük vásárlóinknak.

Founder image

1. TIPP

A közeli, jól fókuszált képek a legjobbak.

A legfontosabb, hogy olyan fotót tölts fel, ami közelről készült és jól fókuszált. Amennyiben a fénykép tárgya túl pici, vagy életlen a kép, akkor a Cukifaktor által készített portré is homályos lesz.

Founder image

2. TIPP

Győződj meg róla, hogy tetszik a pozíció.

A Cukifaktornál az általad küldött anyagból tudunk dolgozni, így fontos, hogy a kapott fényképen olyan pozícióban szerepeljen az alany, ahogyan szeretnéd majd látni a végső portrén. Érdemes elkerülni a csukott szemet, illetve a markáns kiegészítőket, hogy a kép alanya a legtermészetesebb valójában kerüljön megörökítésre.

Founder image

3. TIPP

Törekedj a jó megvilágításra

A természetes fénnyel jól megvilágított fényképekből készülnek majd a legjobb portrék, mert ezekből tudjuk a legtöbb részletet elővarázsolni. Minél kevesebb markáns árnyék és sötét rész van a képen, annál jobb.

Nem találsz megfelelő fényképet?

A fentiekben természetesen csak ajánlásokat tettünk, hogy a lehető legjobb portrét tudjuk számodra elkészíteni. Amennyiben meg szeretnél lepni valakit, vagy már nincs lehetőséged új fényképet készíteni, akkor töltsd fel az általad legjobbnak ítélt képet, és mi mindent meg fogunk tenni, hogy a legjobbat hozzuk ki a fotódból. Gyakorlatilag bármilyen képpel tudunk dolgozni, de természetesen a jól beállított, nagy felbontású képekből készülnek a legszebb portrék.

Amennyiben kételkedsz a fotód minőségében, akkor nyugodtan küldd el nekünk emailben az ugyfelszolgalat@designnation.hu címre és boldogan segítünk a megfelelő fénykép kiválasztásában.

Korábbi munkáink 

Founder image

Nézd át milyen portrékat készítettünk már a Cukifaktor vásárlóinak!

MEGNÉZEM A PÉLDÁKAT
Founder image

Rendeld meg

Keresd meg a kedvenced az alaptermékek közül és kezdd és add le a megrendelést!

MEGNÉZEM A TERMÉKEKET