Teszt

Hogyan működik

Hogyan működik

A Cukifaktornál gyönyörű, professzionális portréképeket készítünk családodról vagy házikedvencedről. Ehhez nincs szükségünk másra, mint egy általad nagyon kedvelt, nagyobb felbontású fényképre, amit rendeléskor könnyedén fel tudsz tölteni a telefonodról vagy számítógépedről. A rendelést követően mi minden szükséges munkálatot elvégzünk, hogy egy csodás ajándékkal lephesd meg magad vagy szeretteidet.

 


1.      lépés

Válassz egy terméket

Számos nyomtatási lehetőség közül választhatsz, hogy kedvenc fotódból valami gyönyörűt alkothassunk. Első lépésként tehát a menü segítségével választanod kell egy alapterméket (bekeretezett kép, póló, pulóver, bögre, vászontáska stb.) amire majd szeretnéd kérni a nyomtatást.

CTA – Termékek

  aaaa

2.      lépés

Tölts fel egy fotót

Ha jól gondoljuk, akkor a telefonod / számítógéped tele van jobbnál jobb fotókkal, amikből biztosan van olyan, amit szívesen látnál kinyomtatott fekete-fehér portréként. A kiválasztott nagyfelbontású fényképet a termékoldalon kell majd feltölteni, a kosárba helyezés előtt. Ne aggódj, a folyamat nagyon egyszerű és egyértelmű.

CTA – Hogyan válasszunk fotót?

3.      lépés

Rendeld meg és bontsd ki

Megrendelést követően gondosan elkészítjük a feltöltött képből a portrét, majd szuper minőségben rányomtatjuk az általad választott termékre. Ezt követően becsomagoljuk és futárszolgálattal eljuttatjuk hozzád. Csomagodat a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül át is veheted, de közben minden lépésről e-mailben értesítünk.

CTA – szállítási és fizetési információk